.
Sergio
donderdag 20 juli 2023

Sergio: “Ik was een ongeleid projectiel” 

Niet iedereen is fan 

Jarenlang was zanger Sergio verslaafd aan cola. Maar voor zijn eigen gezondheid is hij sinds kort overgeschakeld op plat water. Hij vindt zijn gezondheid erg belangrijk en wil daar graag rekening mee houden.

“Ik heb geen ernstige gezondheidsproblemen, maar ik ben net 58 jaar geworden en op die leeftijd beginnen de mankementen de kop op te steken. Ik probeer gewoon wat op te letten. Cola is heel slecht voor de lever en ik wil hier toch nog enkele jaren rondlopen. Alleen van het roken geraak ik niet af”, zucht Sergio in Primo.

Sergio rookt al sinds hij veertien is, dus het is niet abnormaal dat het moeilijk is om af te kicken. Af kicken van alcohol drinken, lukt hem een pak beter. Gelukkig heeft hij een drukke zomer voor de boeg waardoor hij er allemaal minder bij kan stil staan.

Wie minder gelukkig zal zijn met de drukke zomer, zijn de Sergio-haters. “Natuurlijk zijn er Sergio-haters. Zeker in het begin van mijn carrière. In mijn jonge jaren was ik een ongeleid projectiel. Daar konden veel mensen niet mee om. Maar ik ben wie ik ben en ik krijg het soms hard te verduren.”