.
Sergio
woensdag 21 december 2022

Sergio: “Ik duld geen gezag”

Ook niet van zijn dochter

We kunnen alleen maar zeggen dat we heel veel bewondering hebben voor Sergio. Na een bloedonderzoek bij de dokter besloot de zanger om op dieet te gaan. Iets wat nodig zou zijn als hij nog lang van het leven zou willen genieten.

Maar zo’n dieet, het is niet gemakkelijk. En het volhouden voor de rest van zijn leven, dat betwijfelt Sergio of hem dat gaat lukken.

“Maar daar ben ik nu niet mee bezig. Ik wil mezelf in een positie brengen dat ik weer een tijdje verder kan en daarna zien we wel. Op moeilijke momenten drink ik enkele glazen water of maak ik soep. Dat remt mijn eetlust.”

Sergio’s dochter is een personal coach, maar hij maakt geen gebruik van haar diensten bij zijn dieet. “Ik duld geen gezag, dat weet je. Trouwens, mijn dochter heeft hetzelfde karakter als ik, we zouden elkaar heel snel in de haren vliegen.”

Dat Sergio een dieet volgt, heeft ook alles te maken met zijn job als zanger. Dat wil hij nog heel lang kunnen uitoefenen. Maar in een programma als ‘Liefde Voor Muziek’ ga je hem niet meteen zien opduiken. “In zo’n zetel zitten en te pas en te onpas opstaan en in mijn handjes klappen en doen alsof ik alles goed vind… daar ben ik niet voor gemaakt. Ofwel trek ik alles in het belachelijke, ofwel zien mensen dat ik het niet meen en dan zit het spel weer op de wagen. En dan een week samenzitten met al die BV’s in een villa, ik zou hen alleen maar op de zenuwen werken.”