.
Sergio
woensdag 12 oktober 2022

Sergio: “Het zijn zij die ermee moeten leven”

Ze lijkt erg op haar vader

Vroeger was het altijd grote ambiance ten huize Quisquater. Zoon Gill en dochter Steffi brachten altijd het nodige leven in de brouwerij, maar nu blijft Sergio alleen achter met zijn vrouw.

“Gil is al heel vroeg thuis vertrokken. Steffi vorig jaar. In het begin miste ik ambiance in huis, maar nu kan ik soms genieten van de rust. Ik heb wel graag dat mijn kinderen langskomen. Ze komen dagelijks tot wekelijks over de vloer”, zegt Sergio in Story.

Steffi heeft het geluk dat haar fitnesszaak ‘The Basement’ vlak bij haar ouderlijke huis is. “Voor of na mijn werk passeer ik hier om met mijn hond Fidèle te wandelen. Op mijn appartement is geen plaats voor hem. En wat ook opvallend is: sinds ik niet meer thuis woon, zijn er minder discussies met mijn vader.”

Sergio moet toegeven dat hij en zijn dochter nogal hetzelfde karakter hebben, waardoor het vaak botst. Ze zijn alletwee behoorlijk koppig en hebben moeite met gezag.

“Onlangs stelde ik mijn vriend Robbert aan papa voor en het klikte wonderwel. Hij werkt in een opvangcentrum voor asielzoekers”, zegt Steffi. “Hij is heel sociaal. Mij maakt het ook niet uit met wie ze samen is, zij moet ermee leven. Hetzelfde geldt voor Gill. Die heeft een vriendin met Griekse, Hollandse en Indonesische roots en werkt bij hem.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sergio

Meer Over:

Sergio