.
Sergio Herman
woensdag 15 november 2023

Sergio Herman: “Ik kies eindelijk voor mezelf”

Dat deed hij lange tijd niet

Sergio Herman is goed bezig. Binnenkort openen er in Azië twee vestigingen van Le Pristine en daarvoor moet de kok af en toe naar Azië vliegen om er te gaan kijken. Hij vloog er al meermaals naartoe voor zijn programma ‘Sergio over de grens’ en daar heeft hij mooie herinneringen aan.

“Het is ook wel heel spannend allemaal. Ik heb dat programma gemaakt, maar toch blijft Azië nog altijd speciaal. Zo’n programma is ook niet mijn corebusiness, maar ik doe het op mijn manier en dat wordt precies wel gewaardeerd. Mensen zijn enthousiast om mee te gaan, ik vind het fijn om ze te leren kennen”, begint Sergio in Het Laatste Nieuws.

De man is natuurlijk chef-kok van beroep, maar hij lijkt er allemaal weinig moeite mee te hebben om nieuwe paden te gaan bewandelen. Zo opent hij binnenkort een kleiner restaurant in Antwerpen.

“Ik vind eigenlijk… dat ik nu voor het eerst echt voor mezelf kies. Door mijn nieuwe restaurant in Antwerpen te openen. Wat ik deed, was zaken opzetten, kansen creëren, anderen laten doorgroeien. Allemaal leuk, maar ik moest het ook allemaal oplossen. Ondernemen is niet alleen maar halleluja, dar heeft ook veel beren op de weg, veel problemen. Dat is nu eenmaal het leven.”