.
Sergio Herman
zaterdag 18 november 2023

Sergio Herman: “Ik ben daar nu al mee begonnen”

Hij wil er meer zijn voor hen

Sergio Herman heeft in zijn professionele leven al heel wat beginnende chefs en andere mensen kansen gegeven. Jammer genoeg bleef niet iedereen altijd even trouw en heeft hij ook al veel mensen zien vertrekken.

“Maar ik voel het niet als ondankbaar aan. Er is ook een grote ploeg die wel bij me gebleven is. Dat waardeer ik en omarm ik vandaag nog meer dan vroeger. Maar ik denk ook aan mezelf. Ik ben 53, voor mij is dit het jaar waarin ik mij bewust ben geworden van de tijd. Hoe snel het allemaal gaat. Ik ben me bewust van een uur, een week, een maand. Het gaat sneller dan vroeger”, zegt Sergio in Het Laatste Nieuws.

Het leven van Sergio is niet altijd even vlot gegaan. Zo heeft hij er ook een echtscheiding opzitten en net zoals veel dingen heeft dat een grote impact gehad op zijn leven.

“Ik wil er zijn voor mijn kinderen, daar ben ik in de mate van het mogelijke al mee begonnen. Ik zie ze nu in elk geval meer dan vroeger. Mijn oudste zoon kook intussen in AirRepublic, maar het is niet makkelijk voor hem als ‘zoon van Sergio Herman’. Mijn dochter is begonnen in Ter Groene Poorte. Zij legt zich vooral toe op patisserie.”