.
Sergio Herman
woensdag 8 november 2023

Sergio Herman: “Ik beantwoord niet aan dat prototype”

Hij gaat er niet wonen

Sergio Herman start met een nieuw project in Antwerpen. Hij opent er een restaurant maar op kleinschalige basis. Er is plaats voor een twintigtal couverts en dat is een groot verschil met de restaurants die hij nog gehad heeft.

De kok zou ook naar Antwerpen kunnen verhuizen, maar dat doet hij niet. Hij blijft een man die houdt van de kust en wil eender wanneer terug kunnen naar de kust.

“Ik slaap hier weleens in een hotel links en rechts. Maar ik wil kunnen terugkeren naar de kust, naar rust en natuur. Ik woon enorm graag in Knokke, ook al beantwoord ik niet aan het prototype van de Knokkenaar”, lacht Herman in Het Laatste Nieuws.

Maar behalve in Antwerpen zoekt Sergio het ook een beetje verder. Hij opent binnenkort twee vestigingen van Le Pristine in Azië. Maar gelukkig hoeft hij niet te vaak over en weer te reizen.

“Dat gaat meevallen, af en toe een weekje. Ik heb daar intussen mijn teams zitten. Allemaal mensen die al heel lang voor mij werken, die verhuisd zijn en mijn volledige vertrouwen hebben. Dat kan voor hen een once in a lifetime opportuniteit zijn.”