.
Sergio Herman
maandag 15 januari 2024

Sergio Herman: “Dat is mijn ambitie helemaal niet”

Hij wil er plezier in hebben

Sergio Herman heeft nog maar net een vestiging geopend van Le Pristine in Tokio, of er staat al een volgende opening van Le Pristine op de planning. In juli 2024 opent er namelijk ook een vestiging in Singapore.

“Het is niet mijn ambitie om tien Le Pristines te openen. Mijn ambitie is net minder, maar meer kwaliteit. Zowel professioneel als privé. Ik had geen plezier meer in mijn professionele leven. Het was te veel, en ik wilde minder. Ik had het helemaal gehad. Zeker na die hele coronatoestand: overal shit en stront ruimen. Je doet dat met zijn allen, maar er wordt natuurlijk altijd naar mij gekeken”, klinkt het in De Morgen.

Sergio stond in de frontlinie en dat wilde hij niet langer. Hij wilde nog tijd hebben voor leuke dingen en dingen waar hij gelukkig van wordt.

“Gewoon weer koken, mijn ding doen. Wat ik hier de afgelopen vier weken heb gedaan: in de keuken staan, mensen rond me beter maken. Ik kán dat, ik heb het altijd zo gedaan. Er is een moment in mijn leven geweest dat ik in een andere rol ben gekropen. En dan kom je erachter dat dat niet bij je past. Dat is dan het fijne van ouder worden."