.
Sergio
maandag 17 oktober 2022

Sergio: “Dat zou problemen kunnen geven”

Ze werken allebei erg hard

Zanger Sergio is een ontzettend troste vader. Zijn dochter Steffi doet het bijzonder goed met haar eigen fitnesszaak en kookboek en ook zoon Gill heeft zijn weggevonden in het beroepsleven. Geen van beiden hebben ooit ambitie gehad om in de voetsporen van hun vader te treden.

“Ik zag bij mijn vader hoe het is als veel mensen je kennen. Als ik nieuwe mensen leer kennen, ben ik eerst terughoudend. Willen ze me echt leren kennen of omdat ik ‘de dochter van’ ben? Ik heb nooit bewust tegen iemand gezegd wie mijn vader is”, zegt Steffi in Story.

En ook Gill zal niet meteen een bekende zanger worden. “Gill kan niet zingen. Steffi wel. Eerlijk gezegd heb ik liever dat ze geen zangeres wordt. De showbizz is een harde wereld en als vrouw is het nog moeilijker dan een man. Je moet sterk in je schoenen staan.”

Ook voor een relatie is het behoorlijk pittig wanneer je met een artiest samen bent. Gelukkig heeft Sergio zijn vrouw daar heel veel begrip voor.

“Mijn vrouw kan met mijn artiestenleven omgaan omdat ze zelf veel uren klopt als manager bij Delhaize. Als ze huisvrouw zou zijn, zou dat problemen geven. En altijd samen zijn zoals Nicole en Hugo zou voor ons ook niet werken. Hoe graag we elkaar ook zien.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sergio

Meer Over:

Sergio