.
Sergio
maandag 19 september 2022

Sergio: “Daarvoor doet ze het niet”

Ze heeft geluk met haar bekende achternaam

Het is een herkenbaar fenomeen voor velen: worstelen met jezelf en met je gewicht. Ook Steffi, de dochter van zanger Sergio heeft heel lang geworsteld met haar gewicht. En nog steeds.

Tot Steffi besloot om veganist te worden. Ze paste haar levensstijl aan en gooide het allemaal over een andere boek. Maar ook al blijft haar gewicht stabiel, ze moet er toch nog altijd hard voor werken. Zo gaat ze 4 tot 5 keer sporten per week.

En nu brengt ze haar allereerste eigen vegan kookboek uit. Dat haar naam haar misschien wat extra naambekendheid oplevert, dat beseft ze maar al te goed.

“Mijn bekende naam heeft inderdaad waarschijnlijk de aandacht getrokken van de uitgeverij, maar als het op niets zou trekken, zouden ze het niet uitgeven. Ik probeer me te onderscheiden met makkelijke recepten, vooral gericht op jongeren. Via mijn sociale media was er veel vraag naar”, vertelt ze aan Story.

Sergio vindt het knap dat zijn dochter de sprong heeft durven wagen en steunt haar volledig. “Ze doet het niet voor het geld, maar uit passie. Ik steun haar volledig, ook al is de vegan keuken mijn wereld niet. Ik ben een vleeseter.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sergio

Meer Over:

Sergio