.
Dieter Coppens samen met Seppe Nobels en Anouck de Bruijn
woensdag 6 april 2022

Seppe Nobels: “Dat afscheid was echt emotioneel”

Hij is de chef van 'Restaurant Misverstand"

Niet alleen Dieter Coppens en de deelnemers van ‘Restaurant Misverstand’ spelen een belangrijke rol in het programma, ook chef Seppe Nobels speelt een belangrijke rol in het programma. Zonder hem zou er immers geen heerlijk eten op tafel worden getoverd. De chef ging et zijn eerste restaurant tegen de stroom in van de klassieke gastronomie en bouwde met het restaurant tegelijk een sociaal project uit, waar hij vluchtelingen een opleiding geeft.

“Ik was erg blij toen ze mij vroegen om aan het programma mee te werken. Dat ik in ‘Restaurant Misverstand’ dezelfde aanpak zou volgens als toen met die vluchtelingen, klopt niet helemaal”, zegt hij in Dag Allemaal. “Elke laag in de maatschappij vraagt een andere benadering. En het is net die uitdaging die me aantrekt.”

Of het hem ook gelukt is, dat kan Seppe zelf moeilijk zeggen. “Dat zal je aan het team moeten vragen. Maar voor mij is dit sowieso een van mijn mooiste ervaringen ooit. Dieter Coppens is zo’n mooie persoon, de acht mensen uit het team ook. Dat ik afscheid moest nemen na zeven weken, was echt emotioneel.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Seppe Nobels

Meer Over:

Seppe Nobels