.
Dieter Coppens samen met Seppe Nobels en Anouck de Bruijn
vrijdag 15 april 2022

Seppe Nobels: “Daar heb je vakkennis voor nodig”

Hij krijgt hulp van zijn souschef

Als chef in een restaurant moet je soms hard kunnen zijn. Alles moet perfect op de borden liggen en er wordt geen geknoei getolereerd. Ook topchef Seppe Nobels moet soms hard zijn voor zijn medewerkers. Seppe is ook te zien als chef in ‘Restaurant Misverstand’, een programma waarin deelnemers met jong dementie centraal staan.

“Ik had geen schrik om m’n geduld te verliezen tijdens het programma. Ik voelde gewoon dat dit ging lukken. Ik heb natuurlijk genoeg ervaring en zelfverzekerdheid. Je moet ook niet deelnemen aan het programma als je net van de hotelschool komt. Daar heb je het soort vakkennis voor nodig dat je pas krijgt na vele jaren praktijk”, reageert Nobels in Dag Allemaal.

Maar niet alleen vakkennis is erg belangrijk, ook mensenkennis is nodig tijdens het programma. “De mensen met wie ik werkte, hebben het door hun jongdementie weliswaar moeilijk om bepaalde dingen te onthouden. Maar het waren wel stuk voor stuk verstandige mensen. Het kwam er dus vooral op neer om genoeg tijd te steken in alles goed uitleggen. Maar samen met Romina, mijn souschef in het restaurant, stond ik garant voor het resultaat.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Seppe Nobels

Meer Over:

Seppe Nobels