.
Angela Schijf - Flikken Maastricht
zaterdag 24 april 2021

Seizoen 15 Flikken Maastricht op dvd

Nu al te koop.

Bij ons is het dertiende seizoen van 'Flikken Maastricht' pas gestart, in Nederland is seizoen 15 bijna ten einde en daarmee verschijnt die reeks ook op dvd.
In het vijftiende seizoen van Flikken Maastricht lijkt na de uitschakeling van Virtus et Justitia de rust wedergekeerd en kan het in ere herstelde team terug naar het samen onderzoeken van zaken als moord, doodslag, ontvoering en andere zware misdaden. Maar de goede samenwerking komt onder druk te staan als Donna Martina, een AIVD’er, zich meldt op het bureau Maastricht. Haar aanwezigheid dreigt een wig te drijven tussen Wolfs en Eva. Als Eva hoort dat teamchef Kamphuis vertrekt, neemt ze een drastisch besluit waardoor de samenwerking tussen haar en Wolfs op het spel komt te staan.
Romeo en Marion hebben hun handen vol aan een school waar drugs gedeald worden. Eén van de jonge dealers, Nick wordt ertoe gedwongen door zijn ‘vrienden’. Romeo en Marion proberen hem te helpen, maar de vraag is of dat lukt. De vrienden laten hem niet zomaar los.

Koop hier seizoen 15
Koop hier seizoen 14
Koop hier seizoen 13