.
Sean Dhondt in Lisa
vrijdag 20 mei 2022

Sean Dhondt: “Zorg dat je altijd weet waar je spullen liggen”

"Ik ben keihard op mijn smikkel gegaan"

Het carrièrepad van Sean Dhondt maakt dezer dagen een ietwat vreemde kronkel. De 38-jarige zanger en presentator kan je voortaan ook aan het werk zien in de 'Ketnet Musical'. Over zijn nieuwste project en wat er zoal allemaal kan mislopen, vertelt hij meer in Goesting, een weekendbijlage van Het Belang Van Limburg.

“Musical is nooit mijn ding geweest”, vertelt een eerlijke Sean aan de start van het interview. “Ik heb er in mijn leven hoogstens twee gezien, wat niet wegneemt dat ik toch graag eens deel wilde uitmaken van zo'n spektakel.”

Als je die ambitie hebt, wend je je best tot Studio 100. Zij zijn met hun shows en musicals één van de absolute marktleiders in België.

Sean deed precies dat. Hij deed auditie en nam deel aan een try-out voor de rol van Jeroom, de rechterhand van de koning in de 'Ketnet Musical'.

“Dat was zweten. Tijdens de try-out voor het Studio 100-personeel was mijn vlag plots weg. Ik ben als een halve gek gaan rennen naar waar ik dacht dat de vlag lag en ben keihard op mijn smikkel gegaan. Het publiek lag in een deuk. Een goede les: zorg dat je altijd weet waar je spullen liggen”, knipoogt hij.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sean Dhondt

Meer Over:

Sean Dhondt