.
Sean Dhondt in Lisa
zaterdag 4 juni 2022

Sean Dhondt: “Ik kan oprecht zeggen dat ik weer gelukkig ben”

"Ik ben heel content met wat ik heb mogen leren uit mijn fouten"

Iedereen maakt wel eens fouten in het leven, maar als je een bekende kop hebt, hebben die fouten de neiging om uitvergroot te worden door de massa. Dat overkwam Sean Dhondt twee jaar geleden, toen bekend raakte dat hij zich had laten verleiden tot onkuise correspondentie met een fictieve vrouw. Hij vertelt hoe het nu met hem gaat in Goesting, een weekendbijlage van Het Belang Van Limburg.

Twee jaar geleden barstte er een klein bommetje in medialand. Zanger en presentator Sean Dhondt werd er, samen met enkele mannelijke collega-BV's, op betrapt om onreine berichten te verzenden naar een andere vrouw. Sean was toen nog getrouwd met zijn ex-vrouw, Allison.

Die laatste kon met haar hoofd niet rond de feiten en besliste om bij Sean weg te gaan. Hij ging in zijn privéleven door een hel en moest dat bovendien ook nog eens bekopen met het gelach van de massa.

Gelukkig dreef er een reddingsboei voorbij in de vorm van Maithé, zijn huidige vriendin met wie hij al anderhalf jaar samen is. Zij is zijn steun en toeverlaat, bij haar kan hij steeds terecht met zijn gevoelens.

“Ik heb het soms echt nodig om iets van me af te babbelen, want anders ontplof ik binnenin. Huilen kan soms ook opluchten”, bekent hij eerlijk. “Ik zit nu eindelijk weer goed in mijn vel. En ik ben heel content met wat ik heb mogen leren uit mijn fouten. Ik kan oprecht zeggen dat ik weer gelukkig ben”, aldus een tevreden Sean.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sean Dhondt

Meer Over:

Sean Dhondt