.
Sean Dhondt
maandag 26 juli 2021

Sean Dhondt: “Iedereen heeft mij letterlijk bloot gezien”

Het kostte zelfs zijn huwelijk.

Het was me wel het jaar van Sean Dhondt. Samen met verschillende andere bekende Vlamingen was hij het slachtoffer van de zaak ‘Eveline’ en werden er ook van hem ondertussen veelbesproken filmpjes verspreid.

“Ik heb inderdaad echt een rotjaar gehad en veel schuldgevoelens gehad. Ik heb veel gehad aan wandelingen met mijn vrienden en aan goede gesprekken met een psycholoog”, vertelde Sean Dhondt afgelopen zaterdag in ‘De Boshut’ bij Annemie Peeters op Radio 1.

Volgens van Sean Dhondt hebben het wellicht al wel gemerkt, Sean is minder actief op de sociale media. “Ik ben heel erg afgestapt van constant bezig te zijn met mijn sociale media. Het is een heel mooie voorstelling van het leven, die fake is. Daar is niets mis mee zolang je dat beseft, maar veel mensen zijn dat besef kwijt. Instagram is voor mij een vorm van broodwinning. Vroeger was ik daar veel meer mee bezig en zou ik gedacht hebben, oke nu moet ik nog een foto maken met Annemie en een filmpje van het bos, ... . Maar ik geneerde mij daar dan soms wel over en dan valt het gesprek ook stil”, beseft Sean nu.

Sean is door een diep dal gegaan, de affaire Eveline kostte uiteindelijk ook zijn huwelijk en dat zal nog een hele tijd blijven nazinderen. Ook al is hij nu weer gelukkig in de liefde.
Ondertussen is Sean weer gewoon zichzelf. “Dat perfecte beeld dat je altijd van jezelf moet ophangen, dat idee had ik als kind al. Ik wou dat iedereen me tof en leuk vond. Maar daardoor loop je jezelf soms voorbij. Doordat ik nu letterlijk in mijn blootje gestaan heb voor een heel land denk ik: ‘Wat kan er mij nu nog gebeuren?’. Ik ben geen perfecte mens, misschien is dat nu duidelijk en kan ik nu die strijd laten varen. Het masker is afgevallen”, besluit Sean Dhondt op Radio 1.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sean Dhondt en Annemie Peeters