.
Sean Dhondt en Allison Scott
dinsdag 20 april 2021

Sean Dhondt en Allison gaan scheiden

Het is over en uit tussen Allison en Sean.

Maandag raakte bekend dat Allison Scott voorgoed terug naar België kwam, er was dus hoop dat het tussen haar en Sean Dhondt goed zou komen, maar helaas.

Maandag maakte Allison op de sociale media bekend dat zij en Sean na tien jaar huwelijk besloten hebben om uit elkaar te gaan. “Na tien jaar huwelijk hebben Sean en ik beslist om, met liefde en respect voor elkaar, een punt te zetten achter onze relatie”, schrijft Allison op Instagram. “Ik ben erg dankbaar dat België voor mij als thuis aanvoelt. Bedankt iedereen voor alle steun die ik van jullie in deze periode kreeg. Ik kan niet wachten om te zien wat het leven nog meer voor mij in petto heeft”, besluit Allison op Instagram.


Allison verbleef de afgelopen maanden bij haar familie in Los Angeles. Daar trok zij na de Eveline-heisa naartoe om na te denken hoe het tussen haar en Sean verder moest. Toen zij maandag terugkeerde, groeide de hoop dat het tussen haar en Sean weer goed zou komen, maar helaas is dat niet het geval. Jammer maar helaas…. Wij wensen Allison en Sean sterkte bij het verwerken van deze breuk.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sean Dhondt en Allison Scott