.
News Image

Schwarzenegger in bloedstollende tv-première

Geweldige film voor het eerst op tv.
Op donderdag 6 april 2017 om 20.35 is er de tv-première van Terminator Genisys van Emmy Award-winnaar Alan Taylor, die ook Game of Thrones regisseerde. Het is de vijfde film uit de Terminator-reeks met Golden Globe-winnaar Arnold Schwarzenegger (The Terminator), Game of Thrones-ster Emilia Clarke, Jai Courtney (Divergent) en Jason Clarke (Zero Dark Thirty) in de hoofdrol. Andere rollen in de film zijn weggelegd voor Oscarwinnaar J.K. Simmons (Whiplash) en Emmy Award-winnaar Courtney B. Vance (American Crime Story).
Arnold Schwarzenegger: “De Terminator is en blijft een interessant karakter in een geweldig verhaal. In deze vijfde film is de Terminator geprogrammeerd om Sarah Connor te beschermen. Hij zal alles vernietigen om haar te kunnen redden. Ik denk trouwens dat het hele concept, dat Cameron in de jaren ’80 heeft gemaakt, waarin machines de wereld overnemen meer en meer realiteit wordt.”

Het is 2029. Tijdens de oorlog tussen de menselijke rebellen en het A.I.-netwerk Skynet stuurt John Connor, de leider van de opstand, sergeant Kyle Reese terug naar 1984 om zijn moeder Sarah Connor te beschermen tegen de Terminator en de toekomst veilig te stellen. Eenmaal in 1984 aangekomen, blijkt de wereld er toch heel anders uit te zien dan Reese had verwacht. Enkele onverwachte gebeurtenissen hebben het verleden blijkbaar ingrijpend veranderd. Wanneer hij oog in oog komt te staan met levensgevaarlijke vijanden, krijgt hij een onverwachte missie: de toekomst resetten en de mensheid redden.

Terminator Genisys, donderdag 6 april om 20.35 op Q2.