.
News Image

Schone Schijn komt naar Antwerpen

Vanaf 6 oktober aanstaande in Theater Elckerlyc te Antwerpen.


Dat Uitgezonderd.Theater! graag kort op de bal speelt, wisten we al. Na het succesvolle ‘Muerto’, de succesvolle theaterversie van ‘Aspe’ en de heerlijke komedie ‘Het leven zoals het is: de wijkagenten’, zijn ze klaar om dit najaar een gloednieuwe theatercreatie gebaseerd op de legendarische serie ‘Schone Schijn’ naar het theater te brengen. Succesauteur Allard Blom tekende voor dit vervolg waarin Richard, Onslow en consoorten het publiek vanaf 9 oktober 2016 de nodige lachbuien zullen bezorgen. Regisseur van dienst is Jos Van Geel en die stelt heel binnenkort de cast van ‘Schone Schijn 2’ voor.



Als de huidige voorzitster van de Vrouwengilde ermee ophoudt, ziet de alom bekende 'Lady of the House' haar kans schoon om deze felbegeerde positie te bekleden. Om de voorzittershamer te bemachtigen neemt Hyacinth deel aan een verkiezing waarin ze twee opdrachten moet uitvoeren. Natuurlijk lopen die opdrachten allebei heel anders dan Hyacinth had voorzien…



En niet alleen Hyacinth is terug. Ook haar man Richard, zussen Daisy en Rose, schoonbroer Onslow, buren Elisabeth en Emmett en de Dominee zijn van de partij in dit tweede deel van’Schone Schijn’, dat uiteraard gebaseerd is op de wereldwijde BBC comedy-hit ‘Keeping Up Appearences’ van Roy Clarke.



De cast? Die is nog niet bekendgemaakt.

Speeldata? Vanaf 6 oktober 2016 in Theater Elckerlyc teAntwerpen.

Tickets? Via www.schoneschijn.be


Bio van Jos Van Geel