.
Sasha & Davy, Sasha Rosen, Davy Gilles
maandag 2 januari 2023

Sasha Rosen is een Romeo-vrouw: “Hebben we wel genoeg pampers bij”

Ze deden al enkele memorabele reizen samen

Het leven van een artiest, het is niet altijd glitter and glamour. Voor hun job mogen De Romeo’s heel vaak in het buitenland optreden en moeten ze dus af en toe het vliegtuig op. Dat doen ze nooit alleen. Hun vrouwen reizen heel vaak gezellig met hen mee.

“Ik herinner mij een cruise op de Middellandse Zee. We hebben toen in het terugkomen door toedoen van een ambetanterik op de luchthaven van Istanboel onze aansluiting gemist en aan de gate overnacht”, blikt Sasha terug in Dag Allemaal op één van de meest memorabele reizen.

Maar er is nog een reis die ze zich lang zullen herinneren. Charlotte was nog maar pas bevallen en ook de zoon van Sasha Rosen en Davy Gilles was nog niet zo oud.

“De vlucht vanuit Tunesië had maar liefst 17 uur vertraging. Otis en Beau waren toen nog echt baby’s en wij hebben ons op dat moment echt afgevraagd of we nog wel pampers genoeg bij hadden.”

En dat doet Charlotte aan een ander reisverhaal denken. “We gingen op cruise en ik was toen pas zwanger van Bo? Het was slecht weer, ik paste in geen enkele broek meer, die boot zat overval… ik heb daar toen alles ondergekotst. Ik heb daar een trauma aan overgehouden. Ik vind het verschrikkelijk om op cruise te gaan.”

Download onze app voor Android of iOS