.
Sasha & Davy
woensdag 10 augustus 2022

Sasha Rosen: “Hopen dat hij zijn mond hield”

Zo ging dat vroeger

Er wordt wel eens gelachen met zanger Davy Gilles dat hij heel wat kinderen heeft bij een aantal verschillende vrouwen. Maar er mag ook oprecht gezegd worden dat al zijn kinderen even belangrijk zijn.

Sasha & Davy proberen de kinderen zo goed mogelijk op te voeden en te behoeden waar nodig. En ook met tablets wordt er goed opgelet, dat er niet wordt overdreven.

“Daar spelen ze te pas en te onpas op. Maar we hebben die ingesteld dat die maar anderhalfuur gebruikt kan worden. Als je Beau en Noa zou laten doen dan zitten die er van maandagochtend tot zondagavond continu op, en dat is niet de bedoeling”, zegt Sasha in Primo.

Al heeft een ipad ook zo zijn voordelen. Het is bijna onmisbaar geworden in onze maatschappij en je kan maar beter van jongsaf aan mee zijn met alle nieuwe technologie.

“Beau is nog maar elf, maar hij kan wel al goed en snel filmpjes monteren. Voor hetzelfde geld komt hij daardoor later aan de bak in de audiovisuele sector, of als dj. Ik kon als kind enkel maar cassettebandjes opnemen van de radio en hopen dat de presentator zijn mond hield aan het begin en einde van het nummer.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sasha & Davy

Meer Over:

Sasha & Davy