.
Sasha Rosen
woensdag 22 september 2021

Sasha Rosen brengt single uit zonder Davy

Zij gaat nu ook solo!

“Het dringt nu pas tot me door dat ‘Door jou’ inderdaad de eerste solosingle is die ik uitbreng", reageert Sasha Rosen. Na heel wat duetten samen met haar man Davy Gilles, brengt Sasha Rosen aanstaande vrijdag haar eerste solo-single voor en dat is best een spannend moment. Veel mensen om mij heen vragen me al jaren waarom ik niet iets alleen doe. We waren zo druk bezig met Sasha & Davy, dat ik daar verder niet mee bezig ben geweest. Tot Davy vorig jaar nummers begon te componeren en we op het idee kwamen om op het nieuwe album ‘Thuis’ niet alleen duetten te zetten, maar ook solonummers van ons allebei. Davy schreef een paar prachtige nummers voor mij, waaronder ‘Door jou’. De tekst is voor mij volledig gericht op Davy. Hij gelooft in mij en ik voel me door hem sterker. Wij vullen elkaar in alle opzichten perfect aan, waardoor we ook als koppel in evenwicht zijn. Ik vind het super dat we nu elk onze eigen single uitbrengen, maar we ze samen promoten”, zegt Sasha.

“Ik vind het voor Sasha ook fijn dat ze eindelijk de kans krijgt om solo te tonen wat ze in haar mars heeft”, vult Davy aan. “Hiermee bewijst ze dat ze mij niet nodig heeft om zo’n mooie nummers te zingen, want wat ze zelf doet en brengt, is sterk genoeg om op zichzelf te staan. Ik ben heel trots dat ik ‘Door jou’ voor haar heb geschreven. Uiteraard gaan we deze twee solosingles brengen tijdens de Sasha & Davy-optredens, waardoor die ook weer een andere schwung en dynamiek krijgen. De mensen gaan verrast zijn, maar ook blij dat ze naast het geheel ons ook apart aan het werk te zien krijgen. We hebben al gemerkt dat onze fans en het publiek dat geweldig vinden.”

‘Door jou’ van Sasha en ‘Hij vecht’ van Davy verschijnen op vrijdag 24 september digitaal. Beide nummers zijn ook terug te vinden op het nieuwe Sasha & Davy-album ’Thuis' dat op vrijdag 5 november fysiek en digitaal verschijnt op het label van CNR. Op zondagnamiddag 7 november stellen Sasha & Davy in ’t Spoor in Harelbeke hun nieuwe album voor, dat bestaat uit 15 nieuwe nummers én hun 30 grootste hits uit de voorbije 10 jaar. Op www.sashaendavy.be vind je alle info en kan je nog tickets bestellen voor dit concert, waar het koppel na afloop ook hun nieuwste album signeert.

Bio van Sasha Rosen

Meer Over:

Sasha Rosen