.
Sasha Rosen
woensdag 27 januari 2021

Sasha Rosen als tv-presentatrice aan de slag

En zij doet dat goed.

Heb je een passie voor interieurarchitectuur? Volg je de vastgoedsector op de voet en droom je weg bij het zien van prachtige woningen? Met andere woorden, ben jij een “real estate addict”? Dan kan je zeker je hart ophalen tijdens “Wonen Plus” op TV PLUS.

Vanaf 29 januari kijk je elke vrijdagavond om 21.30 uur naar hét woonprogramma van TV PLUS (Telenet Kanaal 53) dat boordevol tips & tricks zit om zelf mee aan de slag te gaan. Niet alleen interieurinrichting komt aan bod, ook verschillende soorten bouwtechnieken, te gekke renovaties en inspirerende projecten passeren de revue.

Uw gastvrouw op vrijdagavond is niemand minder dan Sasha Rosen. We kennen Sasha als frontvrouw bij “Sasha & Davy”, actrice, presentatrice, musicalzangeres, en nu ook als gezicht van “Wonen Plus” Haar interesse voor interieur en vastgoed maakt Sasha de ideale host voor “Wonen Plus”. “Mijn interesse voor vastgoed en interieur is zeer groot en daarom vind ik het fantastisch om wekelijks nieuwe, opmerkelijke woningen te ontdekken. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat een woning gezelligheid en warmte uitstraalt, daarom kies ik zelf vaker voor een landelijk interieur. Maar ik laat me ook graag verrassen door stijlvolle, moderne woningen met een clean interieur.”, aldus Sasha Rosen.

Sinds de start van de themazender blijft TV PLUS steeds verder uitbreiden. Nieuwe programma’s, nieuwe gezichten en frisse ideeën zorgen voor geïnspireerde kijkers. Naast succesvolle programma’s als “Living Plus”,”My Beautiful Life”, “Gelukkig Zijn”, zal ook “Wonen Plus” een meerwaarde vormen voor TV PLUS.

“Wonen Plus” is elke vrijdagavond om 21.30 uur te zien op TV PLUS (Telenet Kanaal 53).