.
Sasha & Davy, Sasha Rosen, Davy Gilles
donderdag 7 januari 2021

Sasha Rosen: “ik vreesde dat we het niet zouden redden”

“Het spookte door mijn hoofd om een andere job te zoeken.”

Sasha Rosen en Davy Gilles zullen in het najaar van 2021 tien jaar op de planken staan als het duo Sasha en Davy. “Ik hoop echt dat we daar iets speciaals rond kunnen doen, maar het voorbije jaar heeft geleerd dat je maar beter een slag om de arm houdt”, klinkt het nuchter bij Sasha Rosen.

Voor het artiestenkoppel was 2020 immers een gitzwart jaar waarin ze het financieel moeilijk hadden. “Gelukkig hadden we een spaarpotje opgebouwd, maar dat wordt almaar kleiner”, geeft Davy Gilles toe in Story. Het overbruggingskrediet waar ze beroep op kunnen doen is immers niet voldoende om de rekeningen te betalen.

“Ik heb momenten gehad dat ik dacht dat we het niet zouden redden”, geeft Sasha toe. “Het spookte door mijn hoofd om een andere job te zoeken”, vertelt de zangeres in Story. Sasha verstuurde zelfs sollicitatiebrieven maar bedacht zich toen…

“Ik weet al mijn hele leven dat ik wil zingen, ik heb daar een opleiding voor gevolgd. Ik voel me zeker niet te goed om iets anders te doen, maar ik zou mijn passie te hard missen”, klinkt het eerlijk bij Sasha Rosen in Story.

Download onze app voor iOS of Android