.
Sarah Mouhamou
donderdag 2 juni 2022

Sarah Mouhamou was vroeg zwanger: “Daaraan hebben we nooit getwijfeld”

Ze was zwanger op haar 22ste

Amper 23 was ze toen ze beviel van haar zoontje. Maar Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou is de gelukkigste mama ter wereld. Zij heeft geen spijt van haar keuze om al zo vroeg mama te worden en probeert ook niet te vaak stil te staan over de wereld waarin haar zoontje moet opgroeien.

“Ik negeer die gedachten bewust, want ik wil geen overbezorgde ouder worden. Mijn mama was zo’n type en dat belemmert je wel een beetje. Je moet soms eens keihard met je gezicht tegen de muur knallen. Ik zal er staan om Nouh op te vangen wanneer dat gebeurt, maar hem overal tegen beschermen, dat helpt hem niet vooruit”, klinkt het in De Morgen.

Nouh is het enige kind van Sarah en haar partner en de kans bestaat dat dit zo zal blijven. Want over een tweede kind heeft ze nog heel wat twijfels. “Door ouder te worden evolueren je ideeën ook. En mijn zoon Nouh is mijn alles. Ik zou nu veel harder nadenken over een tweede kind.”

Toen Sarah zwanger was op haar 22ste was ze ook lang niet zeker over het krijgen van een kind. Ze was nog maar pas een jaar samen met haar vriend en de zwangerschap was niet echt gepland.

“Maar wel erg gewenst. We waren zo gelukkig toen bleek dat ik zwanger was. Nooit hebben we getwijfel of we dat zouden kunnen of willen, een kind groot brengen.”

Bio van Sarah Mouhamou

Meer Over:

Sarah Mouhamou