.
Sarah Mouhamou
maandag 23 mei 2022

Sarah Mouhamou: “Waarom zou ik het risico nemen?”

Ze is populair bij peuters en kleuters

Sarah Mouhamou is ontzettend populair bij kinderen, maar heel wat kinderloze volwassenen hebben misschien nog nooit van de presentatrice gehoord. Ze was te zien tijdens het meest recente seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' en is ook te zien op Ketnet waar het voor haar allemaal begon.

8 jaar geleden werd Sarah Mouhamou voorgesteld als nieuwe Ketnetwrapster bij Ketnet op het ‘Gala van de Gouden K’s’. Na 8 jaar draagt ze die titel nog steeds, al begint ze ook te dromen om programma’s te maken voor volwassenen.

Toen ze werd voorgesteld als Ketnetwrapper zat Sarah zelf nog op de schoolbanken. Ondertussen is ze een volwassen vrouw geworden. Het gevoel dat ze een deel van haar persoonlijke ontwikkeling heeft overgeslaan, dat heeft ze niet.

“Ik stel mezelf ook wel eens de vraag; ‘Wie is Sarah eigenlijk’. Dat klinkt nu misschien alsof ik permanent depri en worstelend rondloop, maar dat is niet zo. Ik merk wel dat ik aan het zoeken ben wie ik eigenlijk ben, los van het persoontje dat ontstaan is door Ketnet-wrapper te zijn”, zegt Sarah in De Morgen.

Sarah geeft nooit interviews en daar heeft ze een goede reden voor. “Ik denk vaak: ‘wat heb ik nu te vertellen?’ Ik ben ook heel voorzichtig. Als je niks zegt, kan je niks verkeerds zeggen. Waarom zou ik het risico nemen om er iets raars uit te flappen, of waar mensen achteraf boos om kunnen zijn.”

Bio van Sarah Mouhamou

Meer Over:

Sarah Mouhamou