.
Sarah Mouhamou
zaterdag 2 juli 2022

Sarah Mouhamou: “Je hoeft met niemand rekening te houden”

Ze trekt er een weekje op uit

We hebben er enkele maanden op moeten wachten maar de zomer is terug in het land. Genieten van het mooie weer, eventjes weer op adem komen en vooral veel vitamine D op doen. Of je nu op vakantie kan gaan of moet werken, het blijft een periode waarin de batterijen toch een beetje worden opgeladen.

Ook bij Ketnetwrapster Sarah Mouhamou is het een tijd van genieten. Zij knijpt er eind juli een weekje tussenuit. Maar plannen, die heeft ze nog niet.

“Naar waar, met iemand of alleen, dat laat ik voorlopig nog open. Reizen in m’n eentje schrikt me niet af. Ik bracht al eens vier dagen alleen door in Stockholm en dat beviel me enorm. Je kunt doen waar je zin in hebt en hoeft met niemand rekening te houden”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen.

Sarah trekt in haar weekje vakantie sowieso naar een zonnige bestemming, want de zon is wat haar echt gelukkig maakt.

“Het klinkt cliché, maar de zon geeft me energie. Een dag met of zonder zon, voor mij is dat een hemelsbreed verschil. Ik heb me al afgevraagd hoe dat komt. Is het omdat ik een zomerkind ben dat op 29 juli voor het eerst het daglicht zag? Of is het toch genetisch? Het is moeilijk te zeggen.”

Bio van Sarah Mouhamou

Meer Over:

Sarah Mouhamou