.
Sarah Mouhamou
zaterdag 28 mei 2022

Sarah Mouhamou: “Ik vergroot sommige aspecten van mezelf”

Ze speelt een rolletje

Sarah Mouhamou is één van de vaste Ketnet-wrappers op Ketnet. Ze doet de job al 8 jaar en is ongelooflijk geliefd bij de kleinsten onder ons. Dat Sarah zo’n ‘feeling’ heeft met kinderen heeft ze vooral te danken aan het feit dat ze zelf al mama is.

“Mocht ik misschien niet zelf al mama zijn, had ik langer over het voorstel nagedacht om programma’s te maken voor de allerkleinsten. Maar de Sarah uit ‘Sarah’ is wel een personage. Het is niet dat ik altijd zo praat, zo gekleed ga en me zo gedraag”, lacht Sarah in De Morgen.

Wanneer we Sarah als wrapper aan het werk zien of op Ketnet-junior zien we eigenlijk twee verschillende personages. “Op Ketnet Junior ben ik de mama, als wrapper de 26-jarige vrouw die een beetje zot doet. In beide gevallen ben ik een uitvergrote versie van aspecten van mezelf.”

Sarah was amper 23 toen ze beviel was van haar intussen drieënhalf oude zoontje. Iets wat niet meer zo vaak voorkomt bij deze generatie.

“Dat klopt, ik was heel jong. In mijn vriendengroep ben ik nog steeds de enige met een kind. Vele mensen van mijn generatie denken nog na of het wel zo verstandig is om een kind op de wereld te zetten en te laten opgroeien in onze maatschappij. Maar ik zet dat bewust uit mijn hoofd. Ik wil immers geen onbezorgde ouder worden.”

Bio van Sarah Mouhamou

Meer Over:

Sarah Mouhamou