.
Sarah Mouhamou
zaterdag 9 juli 2022

Sarah Mouhamou: “dat hoor ik graag”

Ze moet af en toe gas terug nemen

Juli en augustus staan bij heel wat mensen in teken van vakantie. Genieten aan een zwembad, actief dingen gaan bezoeken in een stad, of gewoon lekker thuis in de tuin, iedereen geniet op zijn eigen manier.

Ook Ketnetwrapster Sarah Mouhamou trekt er in juli een weekje op uit. Naar waar, daar heeft ze nog geen idee van. Maar een strandvakantie zal het niet meteen worden.

“Een hele dag op het strand dat is niet meteen m’n ding. Geef mij maar grote steden met mini oases waar je tot rust kan komen. Heerlijke plekken om te midden van de drukte van de stad af te koelen en zen te worden, heerlijk”, zegt ze in Gazet van Antwerpen.

Sarah merkt aan zichzelf dat ze wat vaker gas terug moet nemen. Ze loopt heel vaak gespannen en prikkelbaar rond. Dan weet ze dat het tijd is om te ontprikkelen.

“Da zet ik mijn GSM af en neem ik tijd om tot mezelf te komen. Vaak heeft m’n vriendin sneller dan ikzelf in de mot dat ik moet ontstressen. Ik hoor haar dan ook graag zeggen dat het oké is om even niets te doen.”

Bio van Sarah Mouhamou

Meer Over:

Sarah Mouhamou