.
Sarah Mouhamou
woensdag 21 december 2022

Sarah Mouhamou: “Dat ging allemaal ten koste van mezelf”

Ze koos in 2022 meer voor haarzelf

De feestdagen komen eraan, en dat betekent een hoop gezelligheid. Ook Ketnetwrapster Sarah Mouhamou kijkt uit naar het gezellig samenzijn met haar zoontje, vrienden en familie. Het is de ideale periode om even op adem te komen.

Maar geen zotte toestanden voor Sarah. Zij doet het allemaal rustig aan. Kerstavond viert ze met vrienden, oudejaarsavond samen met haar beste vriendin en haar zoontje. Maar het zal zonder cadeautjes zijn.

“Ik ben niet zo’n fan van ‘secret santa’, want uiteindelijk eindig je altijd met prulletjes waar je nooit meer iets mee doet. Daarom heb ik mijn vrienden voorgesteld om een grappige nieuwjaarsbrief voor elkaar te schrijven. Ik ben heel benieuwd”, lacht Sarah in Gazet van Antwerpen.

2021 was een erg lastig jaar voor Sarah, maar gelukkig is 2022 beter geworden. Wat ze vooral nodig had was een beetje meer zelfliefde?

“Ik ben een people pleaser en heb geleerd om meer in mezelf te investeren in plaats van te veel in andere mensen, ten koste van mezelf. In badpak poseren voor ‘Billie’ – helemaal buiten mijn comfortzone – paste absoluut bij die zelfliefde. Het was een win voor mezelf: van jezelf houden en van hoe je eruit ziet. “

Bio van Sarah Mouhamou

Meer Over:

Sarah Mouhamou