.
Sarah Mouhamou
donderdag 30 maart 2023

Sarah Mouhamou: “Dan moet ik wel hard zijn voor hem”

Ze is een alleenstaande mama

Amper 22 jaar was Sarah Mouhamou toen ze zwanger raakte van haar eerste zoontje, Nouh. Ondertussen zijn Sarah en de papa van Nouh niet meer samen en is ze dus op haar 27ste een alleenstaande mama.

Toch heeft Sarah nooit spijt gehad dat ze zo vroeg zwanger is geworden en dat ze haar hele leven heeft moeten omgooien voor een baby.

“Mijn leven veranderde van de ene dag op de andere. Ik kon niet langer impulsief leven, moest alles tot in de puntjes plannen. Voor een chaoot als ik was dat aanvankelijk lastig, maar intussen vind ik structuur in mijn leven best aangenaam”, zegt Sarah in Story.

Nu ze een alleenstaande mama is, probeert ze ook geen al te strenge mama te zijn voor haar zoontje. Ze probeert mild te zijn en niet te snel boos te worden.

“Het gebeurt dat ik Nouh in de hoek zet. Dan zie ik hem nadenken over wat hij heeft gedaan en zegt hij meestal sorry. Als hij zijn bord niet leegeet, maak ik hem duidelijk dat hij misschien met honger gaat slapen. Voor een verhaal of babbel voor het slapengaan is er ruimte, maar als hij me echt begint te testen, moet ik wel hard zijn.”

Bio van Sarah Mouhamou

Meer Over:

Sarah Mouhamou