.
Sara Gracia Santacreu
dinsdag 13 juni 2023

Sara Gracia Santacreu: “Wat een sexy blik!”

Ze valt helemaal in zwijm

Het einde van juni is in zicht en dat wil ook zeggen dat onze geliefde soaps ‘Familie’ en ‘Thuis’ aan een zomerstop toe zijn. De spanning in ‘Thuis’ stijgt in elk geval volop en daar zit Sara Gracia Santacreu, die Maité speelt, zeker voor iets tussen.

In Story vertelt ze over haar ultieme guilty pleasure en haar celebritycrush. “Als de goesting optreed dan is een Bicky Burger toch wel mijn guilty pleasure. En daar mag dan alles goed op liggen, en de sauzen mogen er langs de zijkant uitlekken, heerlijk!”

Op vlak van mannen is dan weer Wentworth Miller, bekend van ‘Prison Break’ een guilty pleasure. “Wat een uitstraling, zijn blik is zo sexy! Maar ik ga er niet van uit dat ik hem ooit in levenden lijve zal ontmoeten. Dus zal ik van hem blijven dromen terwijl ik naar ‘Prison break’ kijk.”

Over dromen gesproken, Sara weet ook perfect wat ze zou doen mocht ze voor één dag koningin van België zijn. “Ik zou als een sprookjesprinses met magische krachten de wereld toch een beetje leuker willen maken voor mensen die daar nood aan hebben.”