You are here

Sanne: “ik kijk er enorm naar uit om oma te worden”

01/08/2020 11:20-

“Maartje is een geboren mamaatje...” 

Erik Van Neygen en Sanne scoorden dertig jaar geleden een monsterhit met ‘Veel te mooi’, maar de feestelijke concerttournee die gepland stond om dat jubileum te vieren viel omwille van het coronavirus in het water. Toch heeft Sanne nog iets anders dat gevierd mag worden…

In november wordt Sanne immers voor het eerst oma en dat is iets waar de zangeres enorm naar uitkijkt. “Ik ben er zeker van dat ik veel van Erik en mezelf zal herkennen in dat kleintje,” vertelt Sanne in Story.

Erik werd eerder al opa en in de kinderen van zijn oudste twee dochters herkent Sanne dat bedachtzame, dat zoeken naar schoonheid,… Allemaal eigenschappen die haar enorm aantrokken in haar man. “Ik hoop dat hij dat ook aan zijn vierde kleinkind doorgeeft,” klinkt het teder bij Sanne.

Sanne is er ook van overtuigd dat haar dochter Maartje Van Neygen en haar man Senne goede ouders zullen zijn. “Maartje is een geboren mamaatje,” dat bewees ze al met haar pleegzien die al drie jaar in de weekends en de vakanties bij haar woont. En ook Senne heeft die jongen in zijn hart gesloten.

Meer nieuws over:

Sanne, Erik Van Neygen

Gerelateerde foto's:

De Vlaamse 10 - Aflevering 31

Sanne - Brussel - 23/03/2011

Gerelateerde bio's: