.
Will Tura en Natalia
maandag 13 november 2023

Sandy Tura: “Ik kreeg veel van hem gedaan”

Hij is haar grote held

Eind december is er in het Sportpaleis de concertreeks ‘Vlaanderen zingt Will Tura’. Tientallen Vlaamse artiesten zullen er nummers brengen van het grootste muzikale icoon van Vlaanderen en misschien zal Will er zelf ook wel een nummer zingen.

Wie ook van de partij zal zijn is Sandy Tura, de dochter van Will. En ook Natalia zal van de partij zijn. De twee hebben een goede band en delen iets gemeenschappelijk: ze zijn allebei echte papa’s kindjes.

“Ik kreeg veel gedaan van papa, ik was z'n oogappel. Mijn vriendinnetjes mochten op hun veertiende nog niet naar concerten, maar ik moest papa maar één keer smekend aankijken en hij ging mee naar Bon Jovi of Aerosmith. Papa was de coole, mama de strenge, maar ze was rechtvaardig. Nu denk ik: goed dat zij ervoor zorgde dat 't niet uit de hand liep. Als ik naar een fuif wou, vroeg ik aan papa of hij mij na zijn optreden kwam halen. Dan wist ik dat 't 3 uur zou zijn. En mama maar tegenpruttelen”, blikt Sandy terug in Dag Allemaal.

Bij Natalia verliep het toch allemaal een beetje anders. Haar ouders waren wel streng en dat heeft ze vaak geweten.

“Mijn pa bracht me wel eens, maar afhalen, nooit. Ik moest zélf thuis raken. Maar was ik vijf minuten te laat, dan lag m'n brommer 'n week aan de ketting. Ik werd kort gehouden, soms wat te. Toch koos ik iedere keer zijn kant.”