.
Will Tura en vrouw Jenny, dochter Sandy
vrijdag 10 november 2023

Sandy Tura: “Ik koos altijd partij voor hem”

Ze is een papa’s kindje

Sandy Tura en Natalia lopen elkaars deur dan wel niet plat, ze zijn toch goede vriendinnen. Sandy heeft veel steun aan Natalia nu haar vader Alzheimer heeft en dat niet altijd zo makkelijk is.

“Ik zag een interview over mijn vader enkel zitten als het samen met Natalia was, zij begrijpt als geen ander hoe hecht een vader-dochterrelatie kan zijn en welke zorgen ik nu soms heb”, begint Sandy in Dag Allemaal.

Beide dames zijn ontzettend grote papa’s kindjes en dat uitte zich op verschillende manieren. Zo kiest Sandy altijd de kant van haar papa wanneer er discussies zijn.

“Bij ons was 't simpel: als er aan tafel discussie was, koos ik partij voor mijn vader, mijn broer voor mijn moeder. Het was zelfs soms op het komische af! Ze lijken ook meer op elkaar qua karakter, en papa en ik ook. Wij zijn graag onder de mensen, mijn broer blijft net als mama liever op de achtergrond. Hij vindt het grappig dat mensen vaak denken dat Will Tura maar één kind heeft. Mama zegt vaak: 'Gij en uw papa hebben een hele schone band.'”