.
Sandrine André in Familie
donderdag 1 april 2021

Sandrine André over Familie: “dat zou ik helemaal anders doen”

"Ik wil graag dat alles op voorhand geregeld en besproken is."

Onlangs hadden Véronique en Lars in Familie een gesprek over een uitvaartverzekering die Lars (gespeeld door Kürt Rogiers) in orde bracht. Sandrine André die in de huid kruipt van Véronique geeft in Dag Allemaal toe dat ze zelf helemaal anders zou reageren dan haar personage…

“De scène toont hoe verschillend mensen met een thema als de dood omgaan. Lars wil graag alles geregeld hebben, terwijl Veronique het onderwerp weglacht en ontkent dat je een uitvaartverzekering nodig hebt”, vertelt Sandrine André in Dag Allemaal.

“In het echte leven ben ik het tegenovergestelde. Ik wil graag dat alles op voorhand geregeld en besproken is”, onthult Sandrine André. “Ik zou helemaal anders reageren dan mijn personage.”

Sandrine André is van mening dat je moet durven praten over het onvermijdelijke. “Voor mij is het een bevrijdende gedachte om te weten wat de ander als afscheid wil, en omgekeerd ook. Door te praten over moeilijke thema’s, valt er echt een last van je schouders”, klinkt het bij Sandrine André in Dag Allemaal.

Bio van Sandrine André