.
Sandrine Andre
donderdag 30 juni 2022

Sandrine André: “Ik keek ook op de job neer”

Het is niet zo eenvoudig als het lijkt

Momenteel is Sandrine nog altijd te zien als Veronique Van den Bossche in 'Familie'. De soap heeft nu een zomerstop, maar gaat in september gewoon weer van start. Wat er met het personage van Sandrine André zal gebeuren, dat blijft nog een groot geheim.

Ondertussen vinden nog gewoon opnames plaats en heeft Sandrine haar handen vol. Al kriebelt het ook weer bij de actrice om terug naar het theater te trekken. Op zoek naar iets extra’s.

“Ik vergelijk het altijd met een muzikant; als die verschillende instrumenten kan bespelen zoals gitaar en piano, is het toch jammer dat je nooit te horen krijgt hoe prachtig die thuis viool speelt. Ik heb het lang van me af geduwd, want het zijn zware draaidagen bij 'Familie' en de rol van Veronique vraagt veel voorbereiding”, zegt Sandrine in Dag Allemaal.

Acteren in een soap, kan je dat wel acteren noemen, is een vraag die zich velen stellen. Er wordt neergekeken op de job en Sandrine moet toegeven dat ze dat zelf ook heeft gedaan.

“Maar tegen die mensen zeg ik nu: ‘Probeer het zelf maar eens!’ Het kleurenpalet dat ik als Veronique moet gebruiken is niet simpel, dat kan niet iedereen. Het is echt niet enkel ‘een broodje halen in de Foodbar’. Als CEO gebruikt ze termen die totaal niet bij mijn leefwereld behoren, das andere taal. Daar moet ik hard op werken.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sandrine André

Meer Over:

Sandrine André