.
Sandrine Andre
woensdag 21 september 2022

Sandrine André: “Ik heb niemand meer om dat te doen”

Ze heeft geen dichte familie meer

Sandrine André is altijd enig kind geweest. Zelf heeft ze dat een heel lange tijd niet als een gemis of probleem ervaren, tot op het moment dat haar ouders kwamen te overlijden.

“Toen voelde ik plots: oei, ik sta er alleen voor. Je hebt niemand om op terug te vallen. Alles wat je beslist, beslis je alleen. Naarmate ik ouder word, ben ik me er ook steeds beter bewust van dat ik niemand heb om herinneringen mee te delen. En dat er geen dichte familie is, waar ik oud mee zal worden”, zucht Sandrine in Het Laatste Nieuws.

Maar haar ouders zijn niet de enige twee personen die haar leven hebben bepaald. Er zijn nog 2 andere mannen die Sandrine hebben gemaakt tot wie ze nu is.

“Lucas Vandervorst en Franz Marijnen. Zij hebben bepaald dat ik een actrice ben geworden en wat voor actrice ik ben geworden. Op mijn 15de ging ik bij Lucas auditie doen voor een voorstelling met alleen maar jongeren. Ik was de jongste en ik vond het allemaal heel spannend. Maar ik hield er fantastische herinneringen aan over.”

Die voorstellingen vormden Sandrine uiteindelijk tot wie ze is en toen ontmoette ze Frans. Hij dreef haar tot het uiterste. “Kwaad dat ik op hem ben geweest. Maar hij leerde me dingen ontdekken die ik anders nooit had ontdekt.