.
Sandrine Andre
maandag 12 september 2022

Sandrine André: “Dat bleef heel de dag in mijn hoofd spoken”

Een voorval een dag eerder had grote invloed

Van maandag tot vrijdag hebben we onze dagelijkse afspraak met Sandrine André in ‘Familie’. Haar personage heeft daar al heel wat meegemaakt en ze heeft heftige periodes achter de rug. Het is maar goed dat Sandrine niet is zoals haar personage.

Sandrine trekt zich immers veel aan van wat ze allemaal meemaakt in haar leven. Ook de kleine dingen. “Een paar dagen geleden heb ik nog gedroomd over iets wat de dag ervoor was gebeurt. Een bestuurder was kwaad op me geworden omdat ik, misschien wat te aarzelend, de weg aan het zoeken was. Dat is de hele dag wat door mijn hoofd blijven spoken en ’s nachts speelde het dus weer op in mijn slaap’, bekent Sandrine in Het Laatste Nieuws.

Maar dat is niet de enige droom die Sandrine wel eens heeft. Zo droomt ze ook vaak dat ze in een groot huis is, waar ze zou wonen en dat ze elke dag steeds weer nieuwe kamers ontdekt.

“En zo zijn er wel nog andere dromen die steeds terugkeren. Al heb ik voor mijn dromen wel een verklaring. Ik ben op een feestje waar ik iemand zoek. Iedereen heeft die persoon al gezien, maar ik vind hem niet. Ondertussen weet ik dat die droom gaat over iemand missen. Die droom van die kamers zou dan weer betekenen dat er veel werk op mij ligt te wachten.”

Sandrine is zich enkele jaren geleden beginnen verdiepen in haar dromen en ze is blij dat ze tegenwoordig een verklaring kan geven aan haar dromen. “Ik moet toegeven dat ik ze voor mezelf behoorlijk goed kan analyseren.”

Bio van Sandrine André

Meer Over:

Sandrine André