.
Sandra Kim
maandag 17 januari 2022

Sandra Kim teleurgesteld: “Ik had daar echt op gerekend”

Ze verwachtte een uitnodiging

Sinds 14 januari kunnen we op VTM terug kijken naar ‘The Masked Singer’. Het tweede seizoen van het populaire programma draait op volle toeren en heel Vlaanderen lijkt zich weer in een tunnelvisie te bevinden over wie er onder de maskers zou kunnen zitten. En ook het speurdersteam van dit jaar is weer helemaal in de bam om te ontcijferen wie van hun collega’s onder de maskers kunnen zitten.

Sandra Kim werd als koningin de winnares van het vorige seizoen en had heel erg gehoopt op een plaatsje in het speurdersteam van het tweede seizoen. “Ik had dat heel fijn gevonden. Maar ze hebben me verrassend genoeg niet gevraagd. Ik moet eerlijk gezegd toegeven dat ik teleurgesteld ben, want ik had die vraag echt verwacht”, klinkt Sandra teleurgesteld in Dag Allemaal.

Dankzij het programma heeft de carrière van de zangeres opnieuw een boost gekregen. Al was het niet de ideale moment dankzij de pandemie. “Het was al bij al niet zo’n slecht jaar. In het begin lag alles plaat, maar in de zomer heb ik veel optredens kunnen doen en die waren fantastisch. Ik heb al bij al nog veel geluk gehad.”

Download onze app voor iOS of Android