.
Sandra Kim
donderdag 13 april 2023

Sandra Kim: “Ik moet dat nummer wel zingen”

Ze heeft geen keuze

Zo’n twee seizoenen geleden won Sandra Kim het eerste seizoen van ‘The Masked Singer’. Naast het Eurovisiesongfestival is dat de tweede wedstrijd die Sandra wist te winnen.

Ze is de jongste songfestivalwinnares ooit geweest en was eigenlijk zelfs te jong om deel te nemen. Tot op de dag van vandaag zingt ze nog steeds haar grootste hit ‘J’aime la vie’.

“Ik heb niet echt een keuze. Enkele jaren na mijn Songfestival-overwinning had ik wat moeite om het te zingen. Maar tegenwoordig is ‘J’aime La Vie’ vaak één van de hoogtepunten van mijn optredens. Het is mooi om te zien dat dit nummer nog steeds gewaardeerd wordt en dat mensen er met spanning op zitten te wachten”, zegt Sandra in Primo.

Tijdens die optredens wordt ze altijd vergezeld van haar man Jurgen. Hij heeft zijn job opgegeven om fulltime met zijn partner te kunnen werken.

“Mijn echtgenoot houdt zich bezig met de administratie en planning. En hij is mijn privéchauffeur. Er zijn twee dingen die Jurgen niet kan en dat zijn zingen en koken. Maar je kan niet alles kunnen in het leven.”

Bio van Sandra Kim