.
Sandra Kim
woensdag 4 mei 2022

Sandra Kim: “Ik kan niet gelukkig zijn”

"Door alles wat er in deze wereld gaande is"

Ze won op erg jonge leeftijd het Eurovisiesongfestival en was een seizoen geleden te zien in 'The Masked Singer' op VTM, waar ze ook de titel mee naar huis nam. De Waalse Sandra Kim is een rasartieste pur sang. Dit jaar oktober wordt ze 50. Nina, een weekendbijlage van Het Laatste Nieuws, polste hoe ze daarmee omgaat.

“Voor mij is het cijfer indrukwekkender dan het feit. In mijn hoofd voel ik het verschil niet, in mijn lichaam daarentegen”, lacht ze. Als ze moet optreden, moet ze tegenwoordig iets langer recupereren dan vroeger. “Ik heb veel nek- en rugproblemen. Daarbij komt ook nog eens artrose geregeld de kop opsteken. Nu moet ik iets langer uitrusten na een show, iets waar ik als twintiger absoluut geen last van had.”

Of ze nog steeds van het leven houdt? “Natuurlijk, maar om van het leven te kunnen houden, is het nodig om honderd procent gelukkig te zijn. Door alles wat er in deze wereld gaande is – de oorlog in Oekraïne, corona, inflatie – vind ik het steeds moeilijker om voluit gelukkig te zijn.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sandra Kim

Meer Over:

Sandra Kim