.
Sandra Kim
zondag 12 juni 2022

Sandra Kim brengt nieuwe single uit: “Ik vind dat even fijn”

"Dat is niet het allerbelangrijkste"

Na haar overwinning bij ‘The Masked Singer’ bracht Sandra Kim nog een single uit. Die werd geen overdonderend succes, maar dankzij het programma kreeg de zangeres weer heel wat optredens in de agenda. Ook deze zomer is ze nog erg populair.

Vlak voor de zomer heeft ze ook een nieuwe single klaar: ‘Gravity’. Dat is een samenwerking met niemand minder dan Udo, met wie ze vroeger al eens een single uitbracht.

Hij is een enorm groot talent en ik bewonder zijn stem enorm. Ik ben al fan sinds hij X-Factor won. Ik waardeer hem als artiest, maar ook als vriend. We zitten op dezelfde golfengte, we begrijpen elkaar”, klinkt het in Story.

Een hit scoren is voor Sandra niet het allerbelangrijkste. Ze wil het nummer vooral live kunnen zingen, samen met haar muzikanten.

“Ik vind het heel fijn om de oude nummers te zingen, maar ik vind het even fijn om nieuwe liedjes te zingen. Er liggen een aantal nummers klaar, want ik wil nog graag een nieuw album uitbrengen. Maar daar zijn nog geen plannen voor. Of ik op het podium van 'Tien Om Te Zien' wil staan? Die vraag kreeg ik nog niet, maar waarom niet?”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sandra Kim

Meer Over:

Sandra Kim