You are here

Sandra Bekkari viert Valentijn met Andy Peelman

11/02/2019 06:27-

Sandra wil met Valentijn indruk maken op Andy Peelman.

Komende donderdag is het Valentijn en dat laat Sandra Bekkari niet zomaar passeren in haar Open Keuken. Ze maakt deze week elke dag gerechtjes met extra veel liefde. Maar de liefde vieren, doe je liever niet alleen. Daarom heeft Sandra opnieuw een gast uitgenodigd: Andy Peelman.

Sandra verwelkomt haar gasten graag met een gebakje. Op maandag 11 februari maakt ze speciaal voor Andy wortel-appelmuffins. En ook een topfavoriet voor Valentijn: oesters met pickles van radijs. De toon is gezet!

Op dinsdag maakt het duo een soepje: een pastinaaksoep met vanille, het nieuwe goud. En wat is er gezelliger dan een dampend stoofpotje? Vooral Sandra’s kalfsstoofpotje met dadels.

Op woensdag 13 februari toont Sandra Andy hoe hij zijn vrouw de ochtend van Valentijn op bed kan verrassen met een ontbijttaart met aardbeien. ’s Avonds wacht haar dan weer een hartverwarmend rumaperitief en parmezaankoekjes.

Donderdag is Valentijnsdag: speciaal voor Andy en zijn vrouw die uit Duitsland komt, maakt Sandra choucroute uit de zee.

Sandra en Andy sluiten de week liefdevol af op vrijdag, met 2 gerechtjes vol afrodisiaca: chocolade-bananenbrood en een polentapizza met pindakaas - want pizza is áltijd een goed idee.

Open Keuken, van maandag tot en met vrijdag op VTM.

Gerelateerde foto's:

Andy op Patrouille

Andy Peelman - Vilvoorde - 26/03/2020

Bij Medialaan

Sandra Bekkari - Vilvoorde - 01/01/2019

Bitterballenfestival Kerksken

Andy Peelman - Haaltert - 30/09/2017

Bitterballenwedstrijd

Andy Peelman - Haaltert - 01/10/2016

Huwelijk met Tine

Andy Peelman - Haaltert - 20/08/2016

De Buurtpolitie

Andy Peelman - Vilvoorde - 30/05/2016

Gerelateerde bio's: