.
Sandra Bekkari
zondag 13 maart 2022

Sandra Bekkari reageert op drama: “Er moet meteen kunnen worden ingegrepen”

Ze werd misselijk van het nieuws

Heel Vlaanderen was er van aangedaan toen bekend raakte dat er een kindje in een crèche in Mariakerke, bij Gent, mishandeld was geweest. De ouders van het kindje waren zich van geen kwaad bewust en dachten dat hun oogappel in goeie handen was. Ook Sandra Bekkari werd er helemaal stil van.

“Ik werd letterlijk misselijk toen ik het hoorde. Je kind verliezen, da’s het ergste wat je als ouders kunt meemaken”, zegt ze in Tv Familie. Toen Sandra zwanger was van haar dochter besloot zij om niet voor een kinderdagverblijf te kiezen. “In die periode werkte ik vooral van thuis en kon ik altijd op mijn moeder rekenen als dat nodig was.”

Sandra kan alleen maar hopen dat er in de toekomst zo geen dingen meer zullen gebeuren. “Volgens mij is het noodzakelijk dat er vooral altijd een grondige doorlichting gebeurt in crèches. Zonder dat onthaalouders en kinderdagverblijven die wel goed werk leven daar de dupe van zijn. In elk geval moet dit snel aangepakt worden, zodat er bij meldingen meteen kan worden ingegrepen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sandra Bekkari

Meer Over:

Sandra Bekkari