.
Sandra Bekkari
zaterdag 4 december 2021

Sandra Bekkari reageert geschokt: “Dat is gewoon schrijnend”

Ze leert iedereen gezonder koken

Sandra Bekkari verwent de Vlamingen dagelijks met de heerlijkste en gezondste receptjes. Ze bracht al heel wat kookboeken uit, waarin de Vlaming voldoende inspiratie kan vinden voor een lekkere maaltijd. Maar Bekkari beseft dat niet iedereen het geluk heeft om elke dag gezond en lekker te eten. Sinds 2018 is ze dan ook ambassadrice van de Belgische Federatie van Voedselbanken.

“Voor de meeste mensen is het evident om elke dag iets lekkers klaar te maken. Je doet je boodschappen en kookt. Maar jammer genoeg is dat niet voor iedereen het geval. Enorm schrijnend. Uiteindelijk gaat het hier niet om luxeproducten, maar om een basisbehoefte: geen honger lijden”, klinkt het in Story.

Als ambassadrice geeft Sandra af en toe workshops om mensen te leren koken met een beperkt budget. “Maar daarnaast lever ik ook recepten aan die haalbaar zijn om te maken met de producten die voorradig zijn. Dat vraagt behoorlijk wat creativiteit, maar bij de Voedselbanken zitten vaak heel mooie producten. Van verse noten tot flessen olijfolie.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sandra Bekkari

Meer Over:

Sandra Bekkari