.
Sandra Bekkari
maandag 6 november 2023

Sandra Bekkari: “Mijn boeken hebben geen negatieve bijwerkingen”

Medicijnen daarentegen

Gezond eten, het is zo belangrijk voor onze eigen gezondheid. Dat vindt ook Sandra Bekkari. Zij heeft een nieuw boek klaar en wil daarmee aantonen dat een gezond eetpatroon een groot verschil kan maken.

Haar manier van gezond leven vraagt natuurlijk een grote inspanning. Dat is natuurlijk helemaal iets anders dan het diabetesmedicijn Ozempic, waarbij het allemaal heel gemakkelijk gaat.

“Elke vorm van medicatie heeft bijwerkingen, zo hebben mensen die bijvoorbeeld Ozempic nemen vaker spijsverteringsklachten. Welnu, mijn boeken hebben géén negatieve complicaties. Jammer ook dat 'n middel voor diabetespatiënten zo'n hype is, waardoor er een tekort is en de mensen die dat middel écht nodig hebben, er soms niet aan geraken”, zucht Sandra in Dag Allemaal.

Sandra vindt een pilletje of medicijn om te vermageren geen goed idee. Het is veel belangrijker en beter om gewoon goed voor jezelf te zorgen.

“Gezondheid gaat niet enkel over je lichaamsgewicht, dat idee is achterhaald. We hebben maar één lichaam, waarom dragen we er niet meer zorg voor? Mensen vragen me soms: 'Sandra, waarom sport jij? Je bent toch al slank?' Terwijl we moeten beseffen dat de voordelen van sporten oneindig zijn. Het is bewezen dat de kans op diabetes, hartziekten én kanker veel kleiner wordt als je beweegt.”

Bio van Sandra Bekkari

Meer Over:

Sandra Bekkari