.
Sandra Bekkari
maandag 29 januari 2024

Sandra Bekkari: “Mag dat wel van je mama”

Ze kreeg soms opmerkingen

Sandra Bekkari is ongelooflijk trots op haar dochter. Anna studeert rechten en dat is iets helemaal anders dan wat haar mama doet. Maar het is een droom die uitkomt.

“En ze gaat er echt voor. Ze weet wat ze wil en dat vind ik heel fijn. Mijn plusdochter, Josefien, is sinds begin dit jaar wel in mijn voetsporen getreden. Zij is als het ware mijn rechterhand. Josefien zal onder meer Sana-gerechten voor bedrijven mee op de kaart zetten en ook gezondheidevents organiseren. Ze is, net als ik, dagelijks bezig met gezondheid. Het is haar passie”, glundert Sandra in Primo.

Een bekende mama in huis, voor heel wat kinderen is dat niet altijd makkelijk. Maar bij Anna viel het uiteindelijk allemaal redelijk mee.

“Goh, lastig durf ik niet te zeggen, maar in de humaniora kreeg ze wel eens opmerkingen wanneer ze een dessertje at. 'Mag dat wel van je mama?' Zulke dingen. En als er op een evenement wat te veel pers aanwezig was, was het voor Anna ook altijd even wennen. Maar voor de rest is ze heel nuchter en staat ze met haar voetjes op de grond.”

Bio van Sandra Bekkari

Meer Over:

Sandra Bekkari