.
Sandra Bekkari
zaterdag 2 oktober 2021

Sandra Bekkari kraakt onder kritiek: “beledigingen horen er blijkbaar bij”

Het was toch even slikken

Onlangs raakte bekend dat André Hazes Jr. was gekraakt onder de vele commentaren en kritiek die hij kreeg op zijn relatie met Sarah van Soelen. Hij kon de druk niet langer aan en het vroeg teveel van zijn energie om met alle kritiek om te gaan.

Iets wat voor veel Bekende Vlamingen best herkenbaar is. Zo getuigt Sandra Bekkari in Tv Familie. “Beledigingen horen er tegenwoordig precies bij op sociale media, en dat is niet oké. Met opbouwende kritiek ben je nog iets, maar iemand zomaar gratuit afbreken, dat is heel erg. Ten tijde van mijn programma ‘Open Keuken’ kreeg ik zelf flink wat kritiek via de sociale media.”

Sandra die werd aangeraden om de kritiek niet te lezen, las de kritiek toch. “Dat kwam serieus bij mij binnen. Zulke kwetsende opmerkingen... ik werd er onzeker van.”

Sandra snapt heel goed wat André en zijn vriendin Sarah doorstaan. “Als je een goeie basis van vrienden en familie hebt, kan je het normaal gezien wel relativeren. Maar alsjeblieft, mensen: blijf toch beleefd en respectvol.”