.
Sandra Bekkari en Peter Craeymeersch
vrijdag 4 november 2022

Sandra Bekkari: “Ik wil mensen nog altijd motiveren”

Ze heeft haar eigen producten op de markt

Het is al een tijdje geleden dat Sandra Bekkari nog op VTM te zien was met een eigen kookprogramma. En het ziet er niet naar uit dat dat ook nog snel zal gebeuren.

“Ik heb geen ambitie meer om een dagelijks kookprogramma te presenteren, maar een programma van een aantal afleveringen zie ik wel nog zitten. Met televisie bereik je nog meer mensen dan online. Ik wil graag mensen inspireren om goed voor zichzelf te zorgen en bewuster te leven. Ik wil doen wat ik graag doe en als ik daar anderen gelukkig mee kan maken, is mijn missie helemaal geslaagd”, zegt Sandra in Story.

Waar ze wel nog even mee doorgaat is met het schrijven van kookboeken. Al is ze erop voorbereid dat ook dat succes plots kan wegvallen. Maar in een zwart gat vallen doet ze voorlopig nog niet. Ze verkoopt nu ook haar eigen producten.

“Die producten komen er eigenlijk gewoon op vraag van mijn lezers. Mensen vinden het makkelijk dat ze altijd gezonde granola in huis hebben en de kant-en-klare maaltijden bij maaltijdbox Foodbag zijn een noodoplossing voor drukke dagen. Met de feestdagen in aantocht zijn er nu ook gezonde crackers en noten op de markt. Maar pas op, ik wil nog altijd de mensen motiveren om zelf te koken hoor.”

Bio van Sandra Bekkari

Meer Over:

Sandra Bekkari