.
Sandra Bekkari
zondag 12 mei 2024

Sandra Bekkari: “Ik vel daar geen oordeel over”

Maar is het wel een goede manier

Als mensen willen afvallen, willen ze dat liefst op de meest eenvoudige manier doen. Velen grijpen tegenwoordig naar medicijnen zoals Ozempic in plaats van gezond te gaan koken.

“Iedereen is vrij om te doen wat-ie wil natuurlijk, maar er zijn ook veel mensen die er bewust voor kiezen om níét naar medicatie te grijpen. Zij willen voor zichzelf zorgen en hun lichaam geven wat het nodig heeft. Ik vel daar geen oordeel over, maar weet dat het allemaal vooral hulpmiddelen blijven. Op een bepaald moment zal je toch je levensstijl dienen aan te passen, ook als je veel kilo's bent kwijtgeraakt door medicatie of een operatie”, zegt Sandra Bekkari in Story.

Als je dat niet doet, dan komen de kilo’s er natuurlijk ook heel snel weer bij. Als je echt gewicht wil verliezen, zal je je levensstijl moeten aanpassen.

Iets wat Sandra als gezonde chef natuurlijk al lang onder de knie heeft. Zij heeft het geluk gehad dat ze nooit met haar gewicht heeft moeten bezig zijn.

“Ik ben altijd heel sportief geweest. Maar als jong meisje at ik wel veel minder gezond dan nu. Daardoor voelde ik me vaak minder fit. Ik deed aan atletiek op competitieniveau en de prestaties varieerden, ook omdat mijn suikerspiegel te veel schommelde. Ik weet wat de impact daarvan is op energie.”

Bio van Sandra Bekkari

Meer Over:

Sandra Bekkari